-A +A

Redacteurs gezocht, schrijf hier uw voorstel tot redactionele bijdrage of tips voor deze site

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Bent u jurist, advocaat, bedrijfsjurist, gerechtsdeurwaarder, notaris, magistraat, referendaris, kortom juridische professional of laatste jaarstudent recht, heeft u een tip of een bijdrage, gebruik dan deze blog om ons uw bijdrage te versturen.

Door de verzending van uw bijdrage helpt u duizenden mensen in hun zoektocht naar het recht. U begrijpt wel dat u uw auteursrechten afstaat. Wel kan u uitdrukkelijk vragen u als auteur te vermelden. Indien u dit niet vraagt wordt uw anonimiteit gewaarborgd en uw naam niet vermeld. U stuurt ons dan wel best een e-mail met uw referenties. U begrijpt dat we enige controle willen houden op onze auteurs teneinde de kwaliteit van onze site te bewaren. Nadat u verschillende kwaliteitsvolle bijdragen via de blog naar ons heeft verstuurd, kunnen wij u na registratie en na verzoek per e-mail elfri@elfri.be aanvullende rechten als auteur verlenen. Blogitems worden eerst nagelezen alvorens tot publicatie op het web over te gaan. Wij behouden ons alle rechten voor om al dan niet tot publicatie over te gaan en de teksten aan te passen of te vervolledigen.

U wil meewerken aan het recht op kennis van het recht? Deel dan uw kennis, opinie of ervaring met 1 miljoen andere gebruikers van deze site.

 

 

BijlageGrootte
template_elfri.zip6.9 KB
Aangemaakt op: vr, 17/09/2010 - 18:13
Laatst aangepast op: za, 18/09/2010 - 10:50

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.