-A +A

Contact

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Advocatenkantoor Elfri De Neve Stationsstraat 29
Tel. +32(55)31.86.47
Fax +32(55)31.14.03
elfri@elfri.be
www.elfri.be

Telefonisch zijn we enkel bereikbaar voor het vastleggen van afspraken. Omwille van ons professionalisme en het beroepsgeheim kunnen we geen inlichtingen verschaffen via de telefoon. Daarentegen behandelen wij zo snel mogelijk schriftelijke vragen die ons via post of via e-mail elfri@elfri.be wordt gesteld. 

 

 

 Video

 

video-beelden uit de oude doos

 

 


Grotere kaart weergeven

 

Ons kantoor is centraal gelegen in Vlaanderen en de EG, gemakkelijk bereikbaar op 15 minuten van de as Oostende -- Brussel (E40) en Antwerpen -- Kortrijk (E17) door aansluiting met de N60.

Ons kantoor ligt op 2 minuten wandelafstand van het station te Oudenaarde

Ons kantoor vindt u aldus in de Stationsstraat 29 te Oudenaarde (vlak bij het station) en niet alleen vlot bereikbaar met de wagen vanuit Gent, Brussel, Oostende en  Kortrijk, zowel via de Expresweg N60 maar ook via het openbaar vervoer vanuit de stations te Gent, Brussel en Kortrijk alwaar aansluiting naar alle Belgische en buitenlandse stations.

 

Advocaten

Meester Elfri De Neve
zaakvoerder


 

Advocaat Elfri De Neve is afgestudeerd met onderscheiding in 1983 aan de VUB te Brussel als licentiaat in het recht. Hij vervulde zijn legerdienst op het kabinet van de Minister van Verkeerswezen als coördinator van het jaar van de verkeersveiligheid waarna hij als advocaat startte te Oudenaarde. 
Het kantoor groeide gestadig met verschillende interne en 20 externe medewerkers en kon het vertrouwen winnen van burgers en bedrijven.
Het kantoor werd in 1997 een BVBA.
Sinds 1999 is hij tevens geaccrediteerde bemiddelaar in familiezaken en sinds 26/09/06/2006 bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.

Advocaat Elfri De Neve heeft de leiding van het kantoor en behartigt samen met zijn medewerkers de verdediging van het cliënteel.
De rechtspraak waarin advocaat Elfri De Neve met succes tussenkwam, verschijnt met grote regelmaat in de vakpers, zo ook zijn juridische bijdragen aan de rechtsleer en zijn verhelderende uiteenzettingen aan burgers en bedrijven in tal van tijdschriften.

U ziet advocaat De Neve ook vaak op Canvas, VRT, VT4 (rekeningen in het rood) , S TV of in andere TV uitzendingen, u hoort hem in radio, leest zijn bijdragen op zijn website, boeken, tijdschriften of bijdragen en u vindt hem zeer vaak terug in de geschreven Pers.

Hij is oprichter, eigenaar en hoofdredacteur van het vaktijdschrift info@law een tweemaandelijks tijschrift met eerste uitgave in 2011 met een oplage van 10.000 exemplaren.

 Medewerkers  Advocaten  Specialisten 

Advocatenkantoor Elfri De Neve is een kantoor die alle materies van het Belgisch recht beheerst. De rechtstakken en specialsmen zijn in bijna alle zaken overlappend waardoor we beslist hebben om met medewerkers en specialisten in alle mogelijke materies in overleg samen te werken.

Onze medewerkers er zich toe zich dagelijks bij te scholen en voor elke cliënt een uiterste inzet te bieden.
Ism: Meester Maud Carrette - advocaat te Oudenaarde en te Gent

 

Administratie 

Mevrouw Caroline Sculier
 

Caroline Sculier

 

Platform

Onze specialisten-teams in financieel recht, gerechtelijk recht,
contractenrecht, contractenrecht, insolventierecht, beslagrecht
strafrecht, familierecht, erfrecht, burgerlijk recht,
ondernemingsrecht, fiscaal recht
administratief recht, onderwijsrecht, arbeidsrecht

Onze vaste contacten in

Brugge, Veurne, Oostende, Kortrijk
Dendermonde Aalst
Antwerpen en Mechelen
Brussel, Nijvel, Leuven
Hasselt, Tongeren en Genk
Luik, Namen, Doornik
Aarlen, het groot Hertigdom Luxemburg
Ons netwerk advocaten aan de Nederlandse grens voor onze vrienden de Nederbelgen
Ons uitbreidend platform in het buitenland

Onze freelancemedewerkers uit het notariaat en de advocatuur
Onze specialisten waarop we beroep kunnen doen op zelfstandige basis
in accoountancy, fiscaliteit, geneeskunde, architectuur, bouwkunde,
machinebouw, chemie, textiel, binnenvaart, transport,
ICT 

De ons gekende detectives, accountants, forensic auditors, bemiddelaars, deskundig raadgevers, experten, psychologen, uitgevers, webontwerpers en informatici

© foto's Karin Leclercq
webadministrator

 
  

 

0
Aangemaakt op: wo, 01/07/2009 - 21:42
Laatst aangepast op: do, 15/02/2018 - 14:47

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.