-A +A

Consultaties

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Onze consultatie gebeuren steeds op afspraak. Een afspraak kan u telefonisch vastleggen via het telefoonnummer 055/31.86.47. U kan ook een consultatie aanvragen via e-mail het weze via elfri@elfri.be of via het formulier aanvraag van een consultatie (link naar dit formulier). Anders dan gebruikelijk in de advocatuur nemen wij ruimschoots de tijd om naar u te luisteren en ons eigen te maken met uw problematiek. Wij zorgen ervoor dat de wachttijden op ons kantoor tot een absoluut minimum herleid worden maar vragen dan ook uw stipte aanwezigheid op de afspraak. Telefonisch kunnen wij geen inlichtingen of consultaties verschaffen. Een advocaat werkt niet telefonisch. Dit neemt niet weg dat u ons steeds in een lopend dossier of met een nieuwe vraag kan contacteren via e-mail of per brief en natuurlijk kan opbellen om een afspraak te bekomen. Wij vragen voor een gewone consultatie met antwoord op uw vragen, richtinggevend advies en voorstel tot aanpak € 150 tijdens de kantooruren en 175 euro vanaf 17 uur 30.

Wij vragen steeds dat u na het vastleggen van een consultatie ons een kort mailtje stuurt ter bevestiging van de consultatie en met een korte samenvatting van het probleem. Breng bij de consultatie alle nuttige stukken mee, zo mogelijk duidelijk en overzichtelijk gerangschikt. Aarzel niet om een vragenlijstje op te stellen en dit mee te brengen als geheugensteun. Zo weet u zeker dat uw vragen aan bod komen.

Op consultatie kan u terecht voor:
 
• eerste advies
• voorstel van aanpak
• evaluatie van een lopende zaak en tweede opinie
• tactische aanpak
• antwoord op uw vragen
• coaching bij onderhandelingen
• tweede opinie
• onderzoek naar creatieve wettelijke mogelijkheden
• ...
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
K
6
v
X
L
T
Geef de code in zonder spaties en let op hoofd- en kleine letters.
Aangemaakt op: vr, 21/08/2009 - 10:32
Laatst aangepast op: di, 11/02/2014 - 23:17

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.