-A +A

subsidies voor ondernemingen

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

De subsidiewegwijzer is een uitgave van de Vlaamse overheid en biedt ondernemingen een overzicht van de belangrijkste overheidsstimulansen voor ondernemingen op regionaal, federaal en Europees vlak met bijzondere aandacht voor de kmo’s.

Hierbij wordt getracht om de ondernemingen wegwijs te maken in het labyrint van steunmaatregelen waarvoor zij in aanmerking kunnen komen.

Iedere maatregel wordt kort geschetst met aandacht voor de begunstigden, de geldende criteria en de voordelen. Tevens vermeldt deze gids telkens het contactadres voor aanvullende inlichtingen. De redactie van deze nieuwe brochure werd afgesloten op 31 oktober 2008.

Voor sommige maatregelen in de subsidiewegwijzer (BEA, ecologiepremie…) worden begin 2009 belangrijke aanpassingen verwacht. Gelieve voor deze maatregelen vanaf 2009 dan ook steeds de website www.vlaanderen.be/ondernemen te raadplegen. Wanneer u de steunmaatregelen op maat wenst te verkrijgen, dan kunt u de geactualiseerde subsidiedatabank raadplegen op www.vlaanderen.be/subsidiedatabank.

De subsidiewegwijzer voor ondernemingen 2008-2009 is elektronisch beschikbaar en hier te downloaden
 

 

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: do, 01/10/2009 - 18:11
Laatst aangepast op: zo, 17/04/2011 - 19:39

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.