-A +A

Wetboeken lezen op uw Ipad Iphone en andere mobiele devices

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Rechtstreeks downloadbaar op onze site: wetboeken lezen op uw iPad, iPhone, iTouch, smartphone.
Raadpleeg waar dan ook en zelfs zonder internet op uw mobile device alle mogelijke wetboeken.

Beschikbare titels, tot op heden:

 

• Wetboek van vennootschappen e-book: downloaden: www.elfri.be/node/6003
• Burgerlijk wetboek e-book : downloaden: www.elfri.be/node/5997
• Gerechtelijk wetboek e-book : downloaden: www.elfri.be/node/5998
• Strafwetboek e-book : downloaden: www.elfri.be/node/6000
• Wetboek van strafvordering e-book: downloaden www.elfri.be/node/6001
• Grondwet e-book: downloaden: www.elfri.be/node/5999
• Boswetboek e-book : : downloaden: www.elfri.be/node/5996
• Waalse huisvestingscode: downloaden: www.elfri.be/node/6002
• Handelsagentuurwet: downloaden:
• WMPC: downloaden:

 
 

 

downloaden: klik op één van de bovenstaande of onderstaande links bij gerelateerde modellen

Wenst u een bepaald nog niet gepubliceerd wetboek te bekomen in e-books formaat met de nodige instructies waardoor u zoals in een boek op uw iPad of andere mobiel toestel elk wetboek kan lezen, stuur dan een e-mail met de gewenste wetboeken naar elfri@elfri.be

Kostprijs standaardwetboeken 10 euro per wetboek

Kostprijs wetboeken op maat: U geeft aan welke wetten er dienen opgenomen te worden in uw persoonlijk wetboek. U geeft de titel van uw gecoördineerde wettenverzameling aan: 25 euro per wetboek.

Nuttige tips: 

Voor wie?

Ideaal zo niet onmisbaar, voor alle burgers die geïnformeerd willen zijn, advocaten, gerechtsdeurwaarders, notarissen, magistraten, landmeters, vastgoedmakelaars, overheden, fiscalisten accountants, vermogensplanners, adviseurs, bedrijfsjuristen, arbiters, pers, studenten


Voor wie meer uitleg wil hoe je een e-book kan lezen en gebruiken:


Wanneer u dit e-book aankoopt, kan u dit wetboek lezen op uw e-reader, iPhone, iPad, iTouch, Blackberry, Android.
U heeft aldus dit wetboek steeds in handbereik. U hoeft er nooit meer naar te zoeken en neemt het overal mee, zonder dat het plaats inneemt. Het komt gewoon lokaal te staan op uw mobiel toestel en zelfs op plaatsen zonder internetverbinding, raadpleegt u het boek waar en wanneer u wil…op de rechtbank, tijdens vergaderingen, gewoon thuis, op reis. U kan uw collectie aanvullen met de overige wetboeken en andere boeken die wij op onze site aanbieden.


U bladert in het wetboek op uw mobiel toestel alsof het een boek is. Maar u kan dit ook op uw PC via verschillende gratis programmaa’s zoals Calibre.
 
Hoe zet u epub boeken over naar uw mobiel toestel?

Er zijn veel mogelijkheden:


• U kan vooreerst het e-book aanschaffen via uw mobiel toestel waardoor het onmiddellijk lokaal komt te staan en u over alle mogelijkheden beschikt om het te plaatsen in de e-book reader van uw keuze die meestal (zo niet bijna steeds) vooraf geïnstalleerd is op uw mobiel toestel (vb. iBooks maar er zijn er tientallen andere).


• Voor de Apple producten kan je handig werken via iTunes:
Selecteer de EPUB in de Explorer/Verkenner (Windows) en sleep of verplaats ze naar iTunes. Ze komen dan automatisch onder het tabje "Library->Books" te staan.
Selecteer vervolgens in iTunes je mobiel toestel en selecteer de tab "Books". Check nu of er een vinkje bij "Sync Books" staat. Selecteer vervolgens "All Books" radiobutton. Druk tot slot op "Sync". Hierna zie je binnen iBooks je boeken staan.

• De eenvoudigste oplossing is dat u uw aangekochte e-book verstuurt per e-mail als bijlage naar uw mailadres dat u kan openen met uw mobiel toestel. Heeft u geen toegang tot uw  e-mail via uw mobiel toestel, maak dan een hotmail of gmail-adres aan (Waarbij u dan de mailbox opent met de internetbrowser op uw mobiel toestel.

Open nu de bijlage op uw mobiel toestel en kies voor opslaan. U krijgt dan de keuze om het e-book op te slaan in uw e-reader van uw keuze (bv. ibooks). Vanaf nu kan je zelfs zonder nog verbonden te zijn met internet steeds al uw aangekochte boeken lezen.
 
Info en downloadsite:
 
 
Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: do, 25/08/2011 - 01:26
Laatst aangepast op: do, 22/03/2012 - 19:05

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.