-A +A

Codex voor de dierenarts wetboek in pdf veterinair wetboek

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Bestelcode: 
X

Middels deze officieuze verzameling van wetten, besluiten en reglementen wordt de dierenarts of iedereen met interesse in diergeneeskunde een ideaal instrument aangeboden zoals dit kan worden gedownload en waardoor deze verzameling steeds in handbereik is op de PC, iPad, iPhone, Android device, Smartphone.

Wij hebben dit e-book niet alleen in e-bookvorm maar ook in pdf aangeboden, hetgeen meer mogelijkheden biedt inzake afdrukken en de leesbaarheid op de PC ten goede komt. Vanzelfsprekend kan het document in pdf vorm ook op mobiele toestellen worden gedownload en geraadpleegd.

Alle relevante wetten steeds bij mekaar en in handbereik leesbaar als in een boek.

in voorbereiding

Gerelateerd
Aangemaakt op: zo, 26/02/2012 - 11:46
Laatst aangepast op: zo, 26/02/2012 - 11:46

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.