-A +A

Conclusie na een vordering tot onmiddellijke aanhouding

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
85.00€
Bestelcode: 
W248

Onmiddellijk na een uitspraak van de strafrechter kan het openbaar ministerie de onmiddellijke aanhouding vorderen. De veredediging krijgt hierop even onmiddellijk het recht zicht ten aanzien van deze vordering te verdedigen. Vaak is de verdediging door deze vordering verrast en niet onmiddellijk klaar voor een krachtig pleidooi ten aanzien van deze toch wel zeer drastische vordering. Middels dit model kan op een dergelijke vordering geanticipeerd worden en kan reeds vooraf en voor zoveel als nodig aan de hand van een conclusie een onmiddellijk antwoord en een krachtige verdediging worden opgebouwd.

Gerelateerd
Aangemaakt op: zo, 21/11/2010 - 15:25
Laatst aangepast op: di, 15/11/2016 - 14:35

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.