-A +A

Gerechtelijk wetboek e-book

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
10.00€
Bestelcode: 
W272

editie bijgewerkt tot augustus 2011

Het Gerechtelijk wetboek regelt de fundamentele organisatie van het Belgische gerecht, de bevoegdheden van de rechtbank en de wijze waarop prodedures dienen gevoerd op een correcte wijze.Eigenlijk ook een boek dat je moet gelezen hebben.

Voor wie?

Ideaal zo niet onmisbaar, voor alle burgers die geïnformeerd willen zijn, advocaten, gerechtsdeurwaarders, notarissen, magistraten, landmeters, vastgoedmakelaars, overheden, fiscalisten accountants, vermogensplanners, adviseurs, bedrijfsjuristen, arbiters, pers, studenten

Voor wie meer uitleg wil hoe je een e-book kan lezen en gebruiken:

Wanneer u dit e-book aankoopt, kan u dit wetboek lezen op uw e-reader, iPhone, iPad, iTouch, Blackberry, Android.

U heeft aldus dit wetboek steeds in handbereik. U hoeft er nooit meer naar te zoeken en neemt het overal mee, zonder dat het plaats inneemt. Het komt gewoon lokaal te staan op uw mobiel toestel en zelfs op plaatsen zonder internetverbinding, raadpleegt u het boek wanneer u wilt. Op de rechtbank, tijdens vergaderingen, gewoon thuis, op reis. U kan uw collectie aanvullen met de overige wetboeken en andere boeken die wij op onze site aanbieden.
U bladert in het wetboek op uw mobiel toestel alsof het een boek is. Maar u kan dit ook op uw PC via verschillende gratis programmaa’s zoals Calibre.
Hoe zet je jouw epub boeken over naar jouw mobiel toestel.
Er zijn veel mogelijkheden:
• U kan vooreerst het e-book aanschaffen via uw mobiel toestel waardoor het onmiddellijk lokaal komt te staan en u over alle mogelijkheden beschikt om het te plaatsen in de e-book reader van uw keuze die meestal (zo niet bijna steeds) vooraf geïnstalleerd is op uw mobiel toestel (vb. ibooks maar er zijn er tientallen andere).
• Voor de Apple producten kan je handig werken via iTunes:
Selecteer de EPUB in de Explorer/Verkenner (Windows) en sleep of verplaats ze naar iTunes. Ze komen dan automatisch onder het tabje "Library->Books" te staan.
Selecteer vervolgens in iTunes je mobiel toestel en selecteer de tab "Books". Check nu of er een vinkje bij "Sync Books" staat. Selecteer vervolgens "All Books" radiobutton. Druk tot slot op "Sync". Hierna zie je binnen iBooks je boeken staan.
• De eenvoudigste oplossing is dat je uw aangekochte e-book verstuurt per e-mail als bijlage naar je mailadres dat je kan openen met je mobiel toestel. Heb je geen toegang tot je e-mail via uw mobiel toestel, maak dan een hotmail of gmail-adres aan (die je dan opent wanneer je mobiel toestel met het internet eens verbonden is en stuur het e-book naar dit adres als bijlage.
Open nu de bijlage op uw mobiel toestel en kies voor opslaan. U krijgt dan de keuze om het e-book op te slaan in uw e-reader van uw keuze (bv. ibooks). Vanaf nu kan je zelfs zonder nog verbonden te zijn met internet steeds al uw aangekochte boeken lezen.
 

 

 

Gerelateerd
Aangemaakt op: zo, 11/09/2011 - 14:33
Laatst aangepast op: zo, 11/09/2011 - 15:49

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.