-A +A

Modellen

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Onze modeldocumenten helpt de burger om zonder tussenkomst van een advocaat een procedure te starten, verweer te voeren, een overeenkomst op te stellen, kortom zelf zonder tussenkomst van een advocaat recht te laten gelden.

Ten behoeve van onze confraters hebben we tal van andere modellen ter beschikking die hen in de procedure en in het recht in het algemeen behulpzaam kunnen zijn.

U kan ook de lijst van meest recente modellen hier raadplegen en doorzoeken.

Zie ook de lijst met onze nieuwste modellen: klik hier

zie verder de lijst hierna.

Vindt u het door u benodigde model niet terug, mail ons en wellicht kunnen we het terugvinden in onze bibliotheken en u an dezelfde voorwaarden aanbieden. Is het door U gevraagde zeer specifiek dan kunnen we voor u en model op maat maken. Deel ons dan mede wat u exact nodig heeft en wij trachten u hierbij dan te helpen.

 

Wenst u een modelbrief of modelcontract te ontvangen mail dan naar elfri@elfri.be

Modelteksten zijn evenwel gevaarlijk, omdat zij uitgaan van een vooropgestelde situatie die van de uwe kan verschillen. Wenst u meer zekerheid vraag dan een model op maat met voorafgaande prijsopgave of vraag vooraf een conslultatie. Wij vragen voor een dergelijke consultatie met voorafgaand advies, antwoord uw vragen en voorstel tot verdere aanpak met verdere kostenraming 150 euro BTW inclusief (tarief 2015).

Elk model gebruikt u op eigen risico, zeker wanneer u zonder onze bijkomende bijstand werkt en zonder dat wij een dossier voor U beheren.

Werken zonder advocaat, soms kan het, met een beetje hulp. Die vindt u hier.

Wij bieden u een aantal modellen aan die u rechtstreeks kan gebruiken, zelfs zonder tussenkomst van een advocaat, mits u over enige voorkennis beschikt. Modellen kunnen evenwel gevaarlijk zijn omdat zij geen rekening houden met een concrete situatie. De eerste moeilijkheid is het juiste model te vinden voor de juiste situatie. Veelal is dit vakwerk. Let dus bij een model steeds op. Soms dient de wetgeving eerst op de situatie nog eens nagezien.  

 

Maar gelet op de grote vraag stellen wij toch op onze site een uitgebreide collectie modellen ter beschikking, zij zijn bruikbaar door de professionelen van het recht of door zij die met de nodige omzichtigheid en kennis, op eigen risico hun zaak zelf willen verdedigen.

 

Gerelateerd
Modellen: 
5
Average: 5 (1 vote)
Aangemaakt op: wo, 15/07/2009 - 15:13
Laatst aangepast op: zo, 29/03/2015 - 13:24

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.