-A +A

verwarmingsauditrapport

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Alternatieve naam: 
Ministerieel besluit betreffende de vaststelling van de inhoud van het verwarmingsauditrapport en de inhoud van de opleiding van de verwarmingsaudit
Afkondiging: 
din, 15/09/2009
Publicatie: 
din, 13/10/2009
Tekst van de wetgeving: 

Verwarmingsaudit grote CV Ketels ministerieel besluit van 15.09.2009 betreffende de vaststelling van de inhoud van het verwarmingsauditrapport en de inhoud van de opleiding van de verwarmingsaudit
Wie een stooktoestel van meer dan 100 kilowatt in eigendom heeft, is verplicht een verwarmingsaudit te laten uitvoeren wanneer zijn toestel 15 jaar oud wordt. In het ministerieel besluit wordt bepaald op welke wijze dit rapport er dient uit te zien.
De bedoeling van de verwarmingingsaudit is om na te gaan in hoeverre het nuttig kan zijn om het oude toestel te vervangen door een nieuw zuiniger model.
 

Aangemaakt op: za, 07/11/2009 - 08:32
Laatst aangepast op: vr, 15/01/2010 - 18:58

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.