Tarief gebruikerslicenties

1 dag Premium toegang voor slechts 2,42€. Klik hier
Free
Nieuwsbrief
Gedeeltelijke
inhoud
-
-
-
-
-
 
Prijs vanaf1
excl BTW
0,00 € / maand
incl BTW
0,00 € / maand
Kies
Basic
Nieuwsbrief
Alle inhoud
-
-
-
-
-
-
 
Prijs vanaf1
excl BTW
4,92 € / maand
incl BTW
5,95 € / maand
Kies
Premium
Nieuwsbrief
Alle inhoud
Printen
Copy/Paste
-
-
-
-
 
Prijs vanaf1
excl BTW
9,92 € / maand
incl BTW
12,00 € / maand
Kies
Pro
Nieuwsbrief
Alle inhoud
Printen
Copy/Paste
Gewone modellen
Downloads
Social netwerk

 
Prijs vanaf1,2
excl BTW
14,92 € / maand
incl BTW
18,05 € / maand
Kies

1 Wij gebruiken een degressief tarief. Voorgestelde prijs is geldig bij een abonnement van 1 jaar.

2 Ook beschikbaar in multi user, welke toelaat om met 4 gebruikers gelijktijdig in te loggen op de website.

 

Prijzen voor meerder gebruikers zoals advokatenkantoren, universiteiten, bibliotheken, op aanvraag.

 

Raadpleeg onze gebruiksvoorwaarden

Raadpleeg onze Algemene voorwaarden, disclaimer en Auteursrechtenverklaring

Recent

In de kijker

Actueel

Elfri.be bestaat als site sinds 2003. Sinds 15 augustus 2018  werkt de site in haar nieuwste editie met Arc3c als uitgever. Nieuw is de https omgeving, het dynamisch karakter, web 3 .0 technologie, betere zoekmogelijkheden en een 40 tal nieuwe functies. De site wordt inhoudelijk voortdurend, lees dagelijks,  aangepast en aangevuld met de recentste wetswijzigingen, aan nieuwe rechtspraak en nieuwe rechtsleer. Bijna alle rechtspraak die in België aandacht krijgt is terug te vinden op de elfri.be. Anders dan andere dure websites, hebben we een technologie uitgewerkt waarbij de gezochte informatie onmiddellijk wordt verschaft door een gewone vraagstelling in gewoon Nederlands, het weze op de site zelf, het weze gewoon in Google. Wij spreken uw taal en werken niet met onbegrijpelijke of onlogische boomstructuren die verwijzen naar documenten die ofwel niet relevant, ofwel niet kunnen gelezen worden. Vind je de juridische hulp die de site u 24/24 7/7 biedt, leuk of nuttig? - Voor het equivalent van een koffietje met een stukje taart per week bieden we middels een abonnement nog meer diensten aan, knippen, plakken, afdrukken, extra informatie, tips, modellen, verwijzingen, links en zoveel meer. Waar anderen een rib uit uw lijf vragen voor kennis van het recht en hiervoor zelfs maandlonen (en meer) vragen, reiken we graag de hand om kennis te delen aan een "Spotify-prijsje". Omdat recht onze passie is.

Elfri ecce


Werkaanbieding:

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team nog een onderlegd advocaat in het ondernemingsrecht met minstens 3 jaar ervaring.  
Wij zoeken ter uitbreiding van ons team nog een paralegal of secretariaatsmedewerker met ervaring in de advocatenpraktijk.

solliciteren met CV via elfri@elfri.be

Meest bekeken

BVBA Advocatenkantoor Elfri De Neve

Stationsstraat 29

9700 Oudenaarde

voor afspraak 055/31.86.47

Fax: 055/31.14.03

Log In or Registreer

X

Elfri.be meldt het volgende

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienst slechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u u een pro-abonnement te nemen. klik hier voor de verschillende formules

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienstslechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u een pro-abonnement te nemen.